Maya & 2012 laacher-see-vulcano

Super vullkani ne zemer te Europes dhe Maya! »

A thua te kene patur te drejte Maya-t me profecine e tyre per katastrofat ne 2012? Nese eshte keshtu, atehere, ajo qe aktualisht po ndodh ne Gjermani ne keto dite…

7 Jan 2012 / Lexo Më Shumë »
kalendari diellor maya

2012: me pak se dy vjet deri ne Fundin e Botes? »

Mungojne me pak se dy vjet deri ne 21 dhjetor 2012, data e apokalipsit me te famshem te te gjitha koherave, rezultat i nje koinçidence me fat ndermjet interesave ekonomike,…

2 Pri 2011 / Lexo Më Shumë »
Media

Enigma e UFO mbi Sferave Fluturuese »

Ky film zgjat rreth 1 ore, nga faqja jone nuk keni limite mbi kohezgjatjen. Sferat fluturuese jane pare nga mijera…

22 Maj 2013 / Lexo Më Shumë »

Alienet Antike ne Peru »

Nuk ka prova me te medha ne asnje vend tjeter perveç Peru-se,  qe Alienet Antike  kane egzistuar ne Toke ne…

21 Maj 2013 / Lexo Më Shumë »

THE WOMEN SPACE CONSPIRACY: Beteja per barazine e femrave ne NASA »

Ne nderim te Sally Ride dhe Judith Resnik, dhe kontributit te tyre per barazine e femrave dhe meshkujve ne programin…

20 Maj 2013 / Lexo Më Shumë »
Shkenca

Sensacionale: energji e lire per te gjithe! »

Nje fenomen i jashtezakonshem eshte duke u perhapur kohet e fundit, pa bujen e mediave televizive, atyre audio apo te shkruara, perveç internetit, Facebook dhe Youtube perfshire nje sere faqesh dhe burimesh informacioni online. Behet fjale per nje zbulim qe nese del i vertete, ka…

11 Sht 2012 / Lexo Më Shumë »

Kina drejt Henes: Kush e ndalon? »

chinese flag on moon

Kina drejt Henes. Pekini pergatitet per te zbarkuar ne satelitin tone. Ne gjysmen e dyte te 2013-s Republika Popullore e Kines do te dergoje sonden e saj te pare, hapi i pare drejt dergimit te mevonshem te nje ekuipazhi njerezor, objektiv i cili nuk behet…

21 Gus 2012 / Lexo Më Shumë »

Gjueti ndaj “Stargate”, Nasa ne zbulim te portaleve magnetike Toke-Diell »

fushe magnetike

Hyn ne fazen reale gjuetia ndaj ‘portaleve’ te padukshem fshehur ne fushen magnetike tokesore dhe qe vene ne komunikim direkt Token me fushen magnetike te Diellit. Kerkuesit e Universitetit te Iowa, perkrah Nasa-s, kane arritur te zbulojne ku dhe si ndodh hapja e tyre, duke percaktuar keshtu kriteret per…

13 Kor 2012 / Lexo Më Shumë »
Analiza

Sensacionale: energji e lire per te gjithe! »

Nje fenomen i jashtezakonshem eshte duke u perhapur kohet e fundit, pa bujen e mediave televizive, atyre audio apo te shkruara, perveç internetit, Facebook dhe…

11 Sht 2012 / Lexo Më Shumë »
Mistere & Paranormale spacecraft-crash

UFO-Misteri i pazgjidhur Roswell(Dokumentari i plote)

UFO – Unsolved Mysteries: Nje TV-Show nga me te vleresuarit per misteret e objekteve fluturuese te paindentifikuara i organizuar nga Robert Stack. Misteri i UFOs ne Roswell te New Mexico vazhdon te jete nje nga rastet…

27 Mar 2012 / Lexo Më Shumë »
Maya & 2012 laacher-see-vulcano

Super vullkani ne zemer te Europes dhe Maya!

A thua te kene patur te drejte Maya-t me profecine e tyre per katastrofat ne 2012? Nese eshte keshtu, atehere, ajo qe aktualisht po ndodh ne Gjermani ne keto dite te para te vitit nuk eshte…

7 Jan 2012 / Lexo Më Shumë »
Ufo & Alien

UFO-t rishqyrtohen – Me shume se Top-Secret

UFOt, “Disqet fluturuese”, një nga mitet me te qendrueshem qe nga viti 1947.Jane shpikjet aliene ato qe jane duke udhetuar ne qiejt tane? Apo jane disqe fluturuese te projektuara nga dora e njeriut ne planetin tone?Ka…

1 Pri 2012 / Lexo Më Shumë »
Shkenca

Sensacionale: energji e lire per te gjithe!

Nje fenomen i jashtezakonshem eshte duke u perhapur kohet e fundit, pa bujen e mediave televizive, atyre audio apo te shkruara, perveç internetit, Facebook dhe Youtube perfshire nje sere faqesh dhe burimesh informacioni online. Behet fjale…

11 Sht 2012 / Lexo Më Shumë »

Kërko Arkivin

Kërko sipas Datës
Kërko sipas Kategorisë
Kërko me Google
Hyrje | Designed by March-e