Artikuj te taguar si: piramida

Misteri i Piramides se Keopsit

Per vite me radhe, shkencetare dhe eksploratore te shumte kane debatuar mbi pyetjen: Si i ndertuan Egjiptianet piramidat e tyre? Tani nepermjet nje kerkuesi italian, Elio Diomedi, kemi nje zgjidhje te re e cila mund te jape pergjigje mbi pyetjet tona, duke sjelle fakte te shumtane kete dokumentar.

Enigma Aliene: History Channel heton gjurmet aliene ne Toke

Pas sezonit te pare mbi enigmat aliene, ne History Channel nis rrugetimin seria e dyte e hetimeve dhe kerkimeve mbi hipotezen e jashtetokesoreve. Nje udhetim per te egzaminuar deshmite me te pabesueshme te gjurmeve aliene ketu ne Toke ne 75 milione vitet e fundit, nga era e dinozaureve ne ate te Egjiptit antik, deri ne shkreterirat [...]

Forca e piramidave dhe enigma e zhiletave

Piramida e Keopsit

Piramidat egjiptiane janë një nga çudirat më të mëdha botërore dhe ndërtesa më misterioze që ekzistojnë në Tokë. Enigma e konstruktimit të tyre si dhe efektet tjera rrezatuese që shkaktojnë ato, edhe sot e tërë ditën, mbetet një sfidë që seriozisht e vënë në sprovë njohurinë tonë të pakontestueshme materialiste e quajtur shkencë. Vërtetë, shkencëtarët [...]

Hyrje | Designed by March-e