Artikuj te taguar si: setg

MIT dhe Harvard krijojne testin e ADN-se per jashtetokesoret

adn

I kemi imagjinuar ngjyre jeshile dhe me antena ne koke, ne filmat fantastiko-shkencore. Por te gjithe e dime qe ndonjehere realiteti tejkalon fantazine. Shume shpejt mund te zbulojme qe ne te vertete marsianet jemi ne. Qe kur Darwin, mbi 150 vite me pare, formuloi teorine e evolucioni te planetit, te gjithe ne kemi mesuar qe nga shkolla [...]

Hyrje | Designed by March-e